jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Harada Taizo 原田泰造 ( Taizo Harada )

NameHarada Taizo
原田泰造
Age47
Star SignAries
Birthday24 March 1970
Blood TypeB
Height177cm
Weight66kg





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (17)
Eigyou Buchou Kira Natsuko [2016]
営業部長 吉良奈津子
Koyama Kotaro
小山浩太郎 (45)
Shizumanu Taiyou [2016]
沈まぬ太陽
 
Contrail ~ Tsumi to Koi [2016]
コントレール ~ 罪と恋
Sasaoka Shigeru
佐々岡滋
Hana Moyu [2015]
花燃ゆ
Sugi Umetaro
Gochisousan [2013]
ごちそうさん
Uno Daigo
Kurumi no Heya [2011]
胡桃の部屋
Tsuzuki Minoru
Tsure ga Utsu ni Narimashite. [2009]
ツレがうつになりまして。
Hayakawa Akira
Furuhata Chugakusei [2008]
古畑中学生
 
Atsu-Hime [2008]
篤姫
Okubo Toshimichi
Enka no Joou [2007]
演歌の女王 (えんか の じょおう)
Tamaru Hitoshi (40)
Onna no Ichidaiki [2005]
女の一代記
Abe (Koshiji's mahjong partner) (2nd Night)
Medaka [2004]
めだか
Shiina Ryousuke
椎名亮介 (37)
Okusama wa Majo [2004]
奥さまは魔女
Matsui Joji
松井 譲二
Suiyoubi no Jouji [2001]
水曜日の情事
Maezono Kosaku
前園 耕作 (29)
Big Money! [2001]
ビッグマネー!〜浮世の沙汰は株しだい〜
Yamazaki Fumihiko
山崎 史彦 (35)
Hensyuo / Henshuu ou [2000]
 
Otona no otoko [1997]
オトナの男