jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Abe Sadao 阿部サダヲ ( Sadao Abe )

NameAbe Sadao
阿部サダヲ





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (31)
Gekokujo Juken [2017]
下剋上受験
Sakurai Shinichi
桜井信一 (40)
Onna Joshu Naotora [2017]
おんな城主 直虎
Tokugawa Ieyasu
徳川家康
Kokoro ga Pokitto ne [2015]
心がポキッとね
Kojima Haruta
小島春太 (40)
Mama ga Ikita Akashi [2014]
ママが生きた証
Omori Takehiro
Going My Home [2012]
ゴーイング マイ ホーム
Tokunaga Taro
Taira no Kiyomori [2012]
平清盛
Fujiwara no Michinori/Shinzei
Marumo no Okite [2011]
マルモのおきて
Takaki Mamoru
Iryu 3 [2010]
医龍
Arase Monji
Rikon Doukyo [2010]
離婚同居
Konaka Dai
Fumo Chitai [2009]
不毛地帯
Tawara Hideo
Shukan Maki Yoko [2008]
週刊真木よう子
 
Iryu 2 [2007]
医龍 2
Arase Monji
First Kiss [2007]
ファースト・キス
Nikaido Masaru
Dare Yori mo Mama wo Aisu [2006]
誰よりもままを愛す
Pinko-san
ピンコ
Iryu [2006]
医龍 Team Medical Dragon
荒瀬 門次 (34)
Tsubasa No Oreta Tenshitachi 1 [2006]
翼の折れた天使たち
(Episode 4)
Unfair [2006]
アンフェア
Kokubo Yuji
小久保祐二
Tiger & Dragon [2005]
タイガー&ドラゴン
Yanaki Ryuhei (Donta)
林屋亭どん太 (30)
Tiger & Dragon [2005]
タイガー&ドラゴン
林屋亭どん太
Batsu Kare [2004]
バツ彼
 
Boku no Mahou Tsukai [2003]
僕の魔法使い
田辺 まもる (30)
Kokoro [2003]
こころ
中島銀
Mama no Idenshi [2002]
ママの遺伝子
町田 (34)
Kisarazu Cat's Eye [2002]
木更津キャッツアイ
猫田
Tengoku ni ichiban chikai otoko 2 [2001]
天国に一番近い男 - 教師編
那須田 潤(物理) (30)
Summer snow [2000]
Chiron-chan's Father (epi 6)
Ikebukuro West Gate Park [2000]
池袋ウエストゲートパーク
Hamaguchi
Koishite Shinitai [1999]
恋して死にたい
 
Somurie [1998]
ソムリエ
 
Suwiito debiru [1998]
スウィートデビル
 
D&D (dangerous angel x death hunter) [1997]
 

Users who voted for this artiste (7)
1. ilovedrama
Great actor, all around funny and made IWGP, Kisarazu Cat's Eye, and Tiger & Dragon memorable. Hoping to see more of him.
2. Majima_Makoto
funny guy especially in IWGP. He is the funniest character there alongside with 'King' and Nagase himself.
3. doramafan808
4. rachaelakl
5. eiman
6. SpiritedAway
7. Kra