jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Daichi Yasuo ( Yasuo Daichi )

NameDaichi Yasuo





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (8)
Silent Poor [2014]
サイレント・プア
Kinoshita Kazuo
Kurokochi [2013]
クロコーチ
Yakushizi Makoto
Otome-san [2013]
オトメさん
Kuretake Jiro
Honjitsu wa Taian Nari [2012]
本日は大安なり
 
Kaitakushatachi [2012]
開拓者たち
Hayasaka Gohei
Gou ~ Himetachi no Sengoku [2011]
江 ~ 姫たちの戦国
Shibata Katsuie
Otosan wa shinpaisho [1994]
 
Kita no Kuni Kara [1981]
北の国から
('92 SP)