jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Fukiishi Kazue 吹石一恵 ( Kazue Fukiishi )

NameFukiishi Kazue
吹石一恵
Age35
Star SignLibra
Birthday28 September 1982
Blood TypeA
Height166cm
Weight46kg
B/W/H80 / 59 / 81





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (21)
The Cabin Attendant [2014]
キャビンアテンダント
 
S - Saigo no Keikan [2014]
S -最後の警官-
Munakata Yuzuru
TONBI [2013]
とんび
Sakamoto Yumi
坂本由美
Lucky Seven [2012]
ラッキーセブン
Kirihara Yuki
Taira no Kiyomori [2012]
平清盛
Taira no Kiyomori's mother
Bara Iro no Seisen [2011]
バラ色の聖戦
 
Kokosei Restaurant [2011]
高校生レストラン
Muraki Haruka
Kanryotachi no Natsu [2009]
官僚たちの夏
Yamamoto Makoto
Kaze ni Maiagaru Vinyl Sheet [2009]
風に舞いあがるビニールシート
Kudo Rika
SCANDAL [2008]
Mayuko Samejima
ROOKIES [2008]
ルーキーズ
Mayumi Rie
Loss:Time:Life [2008]
ロス:タイム:ライフ
Iwata Yuriko (story 1)
Full Swing [2008]
フルスイング
 
Yamada Taro Monogatari [2007]
山田太郎ものがたり
Torii Kyoko
Bambino! [2007]
バンビーノ!
Takahashi Eri
Karei naru Ichizoku [2007]
華麗なる一族
Uruwashi Kazuko
Yuuki [2006]
ユウキ
Miyuki
Hyoheki [2006]
氷壁
 
Shinsengumi [2004]
新撰組
Yagi Hide
八木ひで
Yoiko no Mikata [2003]
よい子の味方
坂井美奈子 (21)
Love generation [1997]
ラブジェネレーション
Uesugi Midori

Users who voted for this artiste (2)
1. opospa
She's cute and innocent in Bambino!!! = )
2. esabell
beautiful,good in acting....