jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Gin Pun Chou 銀粉蝶

NameGin Pun Chou
銀粉蝶





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (10)
Cleopatra na Onnatachi [2012]
クレオパトラな女たち
Sato Keiko (ep. 2)
Toshi Densetsu no Onna [2012]
都市伝説の女
Hanaoka Akiyo (epi. 5)
Atami no Sousakan [2010]
熱海の捜査官
 
Saito-san [2008]
斉藤さん
(ep. 7)
Hanayome wa Yakudoshi! [2006]
花嫁は厄年ッ!
Azuchi Fumiyo
安土文代 (57)
Tiger & Dragon [2005]
タイガー&ドラゴン
Yanaka Sayuri
谷中小百合 
Kochira Hon Ikegami Sho 4 [2004]
こちら本池上署 4
丸山節子
Kochira Hon Ikegami Sho 3 [2004]
こちら本池上署 3
丸山節子
Wedding Planner [2002]
ウエディングプランナー
Oomori Toshiko
大森敏子 (53)
Trick 2 [2002]
トリック2
Suzuki Yoshiko (epi 3-5)