jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Gori ゴリ

NameGori
ゴリ





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (10)
Angel Heart [2015]
エンジェル・ハート
Mocchie
モッチー
Nobunaga no Chef 2 [2014]
信長のシェフ 2
Kinoshita Tokichiro Hideyoshi
Nobunaga no Chef [2013]
信長のシェフ
Kinoshita Tokichiro Hideyoshi
Ohitorisama [2009]
おひとりさま
the delivery man (ep. 1)
Oniyome Nikki 2 [2007]
鬼嫁日記 2
Yamazaki Kazuma
Churasan 4 [2007]
ちゅらさん4
Kohagura Keisho
古波蔵恵尚
Oniyome Nikki [2005]
鬼嫁日記
Yamazaki Kazuma
Churasan 3 [2004]
ちゅらさん3
Kohabura Keisho
古波蔵恵尚
Churasan 2 [2003]
ちゅらさん2
Kohabura Keisho
古波蔵恵尚 (33)
Churasan [2001]
ちゅらさん
Kohabura Keisho
古波蔵恵尚