jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Jinbo Satoshi 神保悟志 ( Satoshi Jinbo )

NameJinbo Satoshi
神保悟志
Age55
Star SignSagittarius
Birthday03 December 1962
Blood TypeA
Height178cm





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (38)
Cross Road 2 ~ Koe Naki ni Kiki Katachi Naki ni Mi yo [2017]
クロスロード 2 ~ 声なきに聞き形なきに見よ
畠山秀行
Aibou Season 15 [2016]
相棒 15
Okochi Haruki
大河内春樹
Soshite, Dare mo Inaku Natta [2016]
そして、誰もいなくなった
Onizuka Takao
鬼塚孝雄 (48)
Aibou 14 [2015]
相棒 14
Okochi Haruki
大河内春樹
Designer Baby [2015]
デザイナーベイビー
Himura Kengo
日村健吾
Scapegoat [2015]
スケープゴート
Tasaki Keigo
田崎敬吾
Dark Suit [2014]
ダークスーツ
 
Aibou 13 [2014]
相棒シーズン13
Oukouchi Haruki
大河内春樹
Owakon TV [2014]
おわこんTV
Kuroshita Akao
Shinigami-kun [2014]
死神くん
(ep. 2)
Aibou 12 [2013]
相棒シーズン12
Oukouchi Haruki
大河内春樹
Doubles ~ Futari no Keiji [2013]
ダブルス ~ 二人の刑事
Manabe Shinsuke (ep. 6)
Otome-san [2013]
オトメさん
Ichijo Shinya
Legal High [2012]
リーガル・ハイ
President Ikebe (ep. 9-11)
ATARU [2012]
Wada Takuma (ep. 7)
Toshi Densetsu no Onna [2012]
都市伝説の女
Sugai Shuichi (epi. 6)
Asuko March! [2011]
アスコーマーチ!
Okano
Reinoryokusha Odagiri Kyoko no Uso [2010]
霊能力者 小田霧響子の嘘
Shirai Keiji (ep. 7-9)
Dosokai [2010]
同窓会
Nishikawa Masataka
Tumbling [2010]
タンブリング
Takasugi Naoya (ep. 5)
Untouchable [2009]
アンタッチャブル
Producer Minato (ep. 4)
Aibou 8 [2009]
相棒 8
 
Maid Deka [2009]
メイド刑事
Aoyagi Shiro (ep. 3)
MR. BRAIN [2009]
Tsumura Shusuke (ep. 2)
The Quiz Show 2 [2009]
ザ・クイズショウ 2
Kawakami Daisuke (ep. 2)
Smile [2009]
スマイル
Judge (ep. 2)
Shiroi Haru [2009]
白い春
Detective Mizukami (ep. 1-3)
Puzzle [2008]
パズル
Aoyagi Ryujiro (ep. 1)
Around 40 [2008]
アラウンド40
Takeuchi Akio
Ashita no Kita Yoshio [2008]
あしたの、喜多善男
Washizu Hideto (ep. 2-5, 8)
Tantei Gakuen Q [2007]
探偵学園Q
Igarashi Takumi
Anna-san no Omame [2006]
アンナさんのおまめ
Kanzaki Iwao (epi 8)
Aibou 5 [2006]
相棒 5
 
Botan to Bara [2004]
牡丹と薔薇
Koresawa Toyoki
野島豊樹 (51)
Onsen e Ikou 4 [2002]
温泉へ行こう4
Kaido Shinya
海堂 慎也
Onsen e Ikou 3 [2002]
温泉へ行こう3
Kaido Shinya
海堂 慎也
Onsen e Ikou 2 [2000]
温泉へ行こう2
Kaido Shinya
海堂 慎也
Aoi Tokugawa Sandai [2000]
葵~?川三代~