jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Junna Risa 純名りさ ( Risa Junna )

NameJunna Risa
純名りさ





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (9)
Karei naru Spy [2009]
華麗なるスパイ
Lee Naomi (ep. 6)
Zou no Hanako [2007]
ゾウのはな子
 
Kougen e Irasshai [2003]
高原へいらっしゃい!
Seki Asami
関麻美 (32)
Shiroi kage [2001]
白い影
森 玲子
Aijin No Okite [2000]
愛人の掟
 
Rasen [1999]
らせん
Ando Miwako
Seikimatsu no uta [1998]
世紀末の詩
 
Hitoribocchi no kimi ni [1998]
ひとりぼっちの君に
 
Love generation [1997]
ラブジェネレーション
Mizuhara Sanae