jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Kaneda Akio 金田明夫 ( Akio Kaneda )

NameKaneda Akio
金田明夫





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (65)
Shogi Meshi [2017]
将棋めし
村尾清
Tokyo Tarareba Musume [2017]
東京タラレバ娘
鳥居安男 (62)
Kasouken no Onna 16 [2016]
科捜研の女 16
Fujikura Jinichi
藤倉甚一
Hippocrates no Chikai [2016]
ヒポクラテスの誓い
Sakamoto Yoshihiko
坂元義彦
Keishichou Sousa Ikkachou [2016]
警視庁・捜査一課長
Oyamada Daisuke
小山田大介
Kasouken no Onna 15 [2015]
科捜研の女 15
Fujikura Jinichi
藤倉甚一
Onna Michi [2015]
オンナミチ
Yamaguchi Yuji
山口有次
Tamiou [2015]
民王
Kariya Kouji
狩屋孝司
Kasouken no Onna 14 [2014]
科捜研の女 14
Fujikura Jinichi
Tokyo ni Olympics o Yonda Otoko [2014]
東京にオリンピックを呼んだ男
ショーン松尾
Hakugin Jack [2014]
白銀ジャック
Nakagaki Yoshiki
Kasouken no Onna 13 [2013]
科捜研の女 13
Fujikura Jinichi
Machigawarechatta Otoko [2013]
間違われちゃった男
Otomo Masashi
Hancho 6 [2013]
ハンチョウ6
徳吉幸吉
Itsuka Hi no Ataru Basho de [2013]
いつか陽のあたる場所で
Iwase Tamotsu (special)
Makete, Katsu [2012]
負けて、勝つ
Hatoyama Ichirou
W no Higeki [2012]
Wの悲劇
Watsuji Shigeru
Lucky Seven [2012]
ラッキーセブン
Goto Shoji
Misaki Number One!! [2011]
美咲ナンバーワン!!
 
Keiji Teinen [2010]
刑事定年
 
Mioka [2010]
美丘
Hashimoto Ichiro
853 ~ Keiji: Kamo Shinnosuke [2010]
刑事・加茂新之介
 
Samurai High School [2009]
サムライ・ハイスクール
 
Gyoretsu no 48 Jikan [2009]
行列48時間
Ubukata Ryutaro
Call Center no Koibito [2009]
コールセンターの恋人
Komura Koji (ep. 8)
Keishicho Sosa Ikka 9 Gakari 4 [2009]
警視庁捜査一課9係 4
(ep. 3)
Tsubasa [2009]
つばさ
Utsugi Yuko
Kiina ~ Fukano Hanzai Sosakan [2009]
キイナ
Tsuda Akihiko
Gokusen 3 [2008]
ごくせん 3
(ep. 5)
3 nen B gumi Kinpachi Sensei 8 [2007]
3年B組金八先生 8
Kita Naoaki
Jigoku no Sata mo Yome Shidai [2007]
地獄の沙汰もヨメ次第
Ikenohata
Fuurin Kazan [2007]
風林火山
Obu toramasa
Aibou 5 [2006]
相棒 5
 
Tokumei! Keiji Dongame [2006]
待命!刑事どん亀
Sarashina Hidetake
更科秀武
Brother Beat [2005]
ブラザー☆ビート
Yamaguchi, Tatsuya's Boss
Dragon Zakura [2005]
ドラゴン桜
Teacher Kawaguchi Hiroshi
Koi ni Ochitara ~Boku no Seikou no Himitsu~ [2005]
恋におちたら〜僕の成功の秘密〜
豊田 久 (50)
Akai Tsuki [2004]
赤い月
Hu
3 nen B gumi Kinpachi Sensei 7 [2004]
3年B組金八先生
Kita Naoaki
北尚明(社会)
Last Christmas [2004]
ラストクリスマス
 
Igi Ari, Onna Bengoshi Oka Norie [2004]
異議あり!〜女弁護士大岡法江
Hujibayashi Sakimori
藤林防人 (45)
Beginner [2003]
ビギナー
山本宗司
Saigo no Bengonin [2003]
 
Ginza No Koi [2002]
 
Chuushingura 1/47 [2001]
忠臣蔵 1/47
Ono Kurobe
3 nen B gumi Kinpachi Sensei 6 [2001]
3年B組金八先生
Kita Naoaki
Watashi wo Ryokan ni Tsuretete [2001]
 
Hero [2001]
(ep 7)
Ashita wo dakishimete [2000]
明日を抱きしめて
 
3 nen B gumi Kinpachi Sensei 5 [1999]
3年B組金八先生
Kita Sensei
Konya wa eigyouchu [1999]
今夜は営業中
 
Mama chari deka (keiji) [1999]
ママチャリ刑事!
 
Kyumei byoto 24 ji [1999]
救命病棟24時
 
Tsuki no kagayaku yoru dakara [1997]
 
Good Luck (NOT with Kimura Takuya) [1996]
グッドラック
 
Ohsama no resutoran [1995]
王樣のレストラン
 
Second chance [1995]
 
Help! [1995]
 
Watashi no unmei [1994]
私の運命
 
Otoko girai [1994]
 
Okane ga nai! [1994]
お金がない!
Shilagi
Sweet Home [1994]
スウィート・ホーム/甜蜜家庭
Sakurai Kiyoshi
Jaja uma narashi [1993]
じゃじゃ馬慣らし
 
Kou kou kyoushi [1993]
高校教師
坂入主任
Tokyo Elevator Girl [1992]
東京エレベーターガール
 

Users who voted for this artiste (1)
1. Chrolo
Cool side-actor, quiet remarkable I think