jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Kobayashi Masahiro 小林正寛 ( Masahiro Kobayashi )

NameKobayashi Masahiro
小林正寛





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (12)
Mi o Tsukushi Ryouricho [2017]
みをつくし料理帖
Isazou
伊佐三
Iyashiya Kiriko no Yakusoku [2015]
癒し屋キリコの約束
Tokigawa Atsuya
都幾川敦也 (42)
Saikou no Rikon [2013]
最高の離婚
Hoshino Kenji (ep. 2, 11)
Kurumi no Heya [2011]
胡桃の部屋
Shimizu Kazuo
Utsukushi Rinjin [2011]
美しい隣人
 
Samurai High School [2009]
サムライ・ハイスクール
Hirano Tetsuhiko
Gonzo - Densetsu no Keiji [2008]
ゴンゾウ
 
Hitomi [2008]
Nakane Hiroshi
Guren Onna [2008]
紅蓮女
(ep. 2)
Uramiya Honpo [2006]
怨み屋本舗
(special)
GTO [1998]
麻辣教師
Hakamada Hajime
Seija no koushin [1998]
聖者の行進
猪瀬辰雄