jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Maeda Gin 前田吟 ( Gin Maeda )

NameMaeda Gin
前田吟





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (19)
Onna Joshu Naotora [2017]
おんな城主 直虎
Ii Naohira
井伊直平
Rugged! [2015]
ラギッド!
Kuramochi Eisaku
倉持英作
Massan [2014]
マッサン
Kameyama Masashi
Itsuka Hi no Ataru Basho de [2013]
いつか陽のあたる場所で
Oshiba Fumihiko
Onmitsu Happyaku Yachou [2011]
隠密八百八町
 
Smile [2009]
スマイル
Machimura Sosuke
Muri na Renai [2008]
無理な恋愛
(ep. 9)
Hitomi [2008]
Ishida Yujiro
Koumei Ga Tsuji [2006]
功名が辻
Sofue Shinemon
Wataru seiken wa oni bakari [1998]
渡る世間は鬼ばかり
 
Toyama no Kinsan vs Onna Nezumi 2 [1998]
遠山の金さんVS女ねずみ
 
Sweet season [1998]
スゥイート・シーズン
 
Aoi Tori [1997]
青い鳥
Shibata Kenji
Seiji no mikata [1997]
 
Risou no joushi [1997]
理想の上司
 
Toyama no Kinsan vs Onna Nezumi [1997]
遠山の金さんVS女ねずみ
勘平
Santa ga koroshi ni yatte kita 1 [1996]
 
Seishun no kage [1994]
 
Tsuma-tachi no Kagai Jugyo [1986]
妻たちの課外授業