jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Nakahara Takeo 中原丈雄 ( Takeo Nakahara )

NameNakahara Takeo
中原丈雄
Age66
Star SignLibra
Birthday19 October 1951





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (26)
PTA Grandpa! [2017]
PTAグランパ!
 
Sanada Maru [2016]
真田丸
Takanashi Naiki
高梨内記
64 [2015]
ロクヨン
荒木田利也
Bijo to Danshi [2015]
美女と男子
Himura Atsushi
日邑篤史
Algernon ni Hanataba wo [2015]
アルジャーノンに花束を
Kawaguchi Reiji
河口玲二 (61)
Tsumatachi no Shinkansen [2014]
妻たちの新幹線
Nakamura
Yoru no Sensei [2014]
夜のせんせい
 
Last Hope [2013]
ラストホープ
Machida Kyoichiro (ep. 9-11)
Rich Man, Poor Woman [2012]
リッチマン、プアウーマン
Fueki Tadamasa
Higashino Keigo Mysteries [2012]
東野圭吾ミステリーズ
Takano (Story 2)
Legal High [2012]
リーガル・ハイ
Shirai (ep. 1)
Zettai Reido 2 [2011]
絶対零度 2
Shiraishi Shintaro
Keishicho Sosa Ikka 9 Gakari 5 [2010]
警視庁捜査一課9係 5
(ep. 10)
Zettai Reido [2010]
絶対零度
Shiraishi Shintaro
Bloody Monday 2 [2010]
ブラッディ・マンデイ-シーズン2-
Sonoma Takao
苑麻孝雄
Hidarime Tantei EYE [2010]
左目探偵EYE
Sugimori Nobuhiro (special)
Angel Bank ~ Tenshoku Dairinin [2010]
エンゼルバンク
Takeda Shinya (ep. 2)
Code Blue 2 [2010]
コード・ブルー 2
Shiraishi Hirofumi (ep. 1)
Saisei no Machi [2009]
再生の町
 
Orthros no Inu [2009]
オルトロスの犬
Goto Tamotsu
Kanryotachi no Natsu [2009]
官僚たちの夏
Yamaoka Ichiro (ep. 2)
Maid Deka [2009]
メイド刑事
Shoji Kazuhiko (ep. 4)
Hissatsu Shigotonin 2009 [2009]
必殺仕事人2009
(ep. 7)
Danso no Reijin [2008]
男装の麗人
Tada Hayao
Koshonin [2008]
交渉人
Shinomiya Kyusaku (special)
Jyouou [2005]
嬢王
Nakabo Seiji