jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Nanase Natsumi 七瀬なつみ ( Natsumi Nanase )

NameNanase Natsumi
七瀬なつみ
Age50
Star SignAries
Birthday23 March 1967
Height160cm
Weight41kg
B/W/H80 / 56 / 82





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (10)
Attention Please [2006]
アテンションン プリース
Kinoshita Asami
木下朝美 (35)
H2~Kimi to itahibi [2005]
2〜君といた日々
Amamiya Sakura
雨宮さくら
Omiyasan [2004]
おみやさん
 
Hinata Bokko [1998]
ひなたぼっこ
 
Kiseki no romance [1996]
 
Watashi no unmei [1994]
私の運命
 
Nikushimi ni hohoende [1993]
 
Subarashiki kana jinsei [1993]
素晴らしきかな人生
 
Kodomo ga neta ato de [1992]
 
Aitai toki ni anata wa inai (p.s. I miss you) [1991]
逢いたい時にあなたはいない