jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Omi Toshinori 尾美としのり ( Toshinori Omi )

NameOmi Toshinori
尾美としのり
Age52
Star SignSagittarius
Birthday07 December 1965
Blood TypeB
Height175cm
Weight70kg
B/W/H98cm / 78cm / 85cm





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (33)
Onna no Naka ni Iru Tanin [2017]
女の中にいる他人
Tanuma Kazuo
田沼和男
Aogeba Totoshi [2016]
仰げば尊し
Arai Shoichi
新井宗一
Haburashi / Onna Tomodachi [2016]
はぶらし/女友だち
Yanai Mamoru
柳井護
Hoteru Konsheruju [2015]
ホテルコンシェルジュ
Shukuri Taichi
珠久里太一 (49)
Kyoto Ninjou Sousa File [2015]
京都人情捜査ファイル
Shimizu Yasuhiro
清水安裕
Sayonara Watashi [2014]
さよなら私
 
Platonic [2014]
プラトニック
 
Alice no Toge [2014]
アリスの棘
Hinata Makoto
Machi Isha Jumbo!! [2013]
町医者ジャンボ!!
Tenryu Ichiro
Amachan [2013]
あまちゃん
Kurokawa Masamune
Otasukeya Jinpachi [2013]
お助けや☆陳八
Ichiro Nogizaka (ep. 8)
Ooku ~ Tanjou [2012]
大奥 ~誕生~
Murase Masasuke
Mikeneko Holmes no Suiri [2012]
三毛猫ホームズの推理
Nemoto Toshio
Team Batista 3 [2011]
チームバチスタ3
 
Bartender [2011]
バーテンダー
Sakura Hajime
Rikon Doukyo [2010]
離婚同居
 
Dosokai [2010]
同窓会
Fukushima Kazuhiko
Angel Bank ~ Tenshoku Dairinin [2010]
エンゼルバンク
Kawazoe Jinsuke
Akahana no Sensei [2009]
赤鼻のセンセイ
Yokoyama
Love Shuffle [2009]
ラブシャッフル
Kamijyo Hiroya (ep. 6)
Ryusei no Kizuna [2008]
流星の絆
Hayashi George
Ando Natsu [2008]
あんどーなつ
Maruoka Toshizo
Sensei wa Erai! [2008]
先生はエライっ!
Matsuki Kikuichirou
Muri na Renai [2008]
無理な恋愛
Ogawa Keisuke
Otoko no Kosodate [2007]
オトコの子育て
Nakanishi Masaki
Kekkon Dekinai Otoko [2006]
結婚できない男
Nakagawa Yoshio
Dare Yori mo Mama wo Aisu [2006]
誰よりもままを愛す
Pinko-san's brother (epi. 8)
Kurosagi [2006]
クロサギ
Matsumura Yasuko
Kami wa Saikoro wo Furanai [2006]
神はサイコロを振らない〜君を忘れない〜
 
Jyoou no Kyoushitsu [2005]
女王の教室
Kanda Takeshi (39)
Tiger & Dragon [2005]
タイガー&ドラゴン
Ta-chan
Saigo no Kazoku [2001]
最後の家族
 
Hojo Tokimune [2001]
北条時宗
Ashikaga Yoriuji (Toshiuji)