jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Riju Go 利重剛 ( Go Riju )

NameRiju Go
利重剛





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (13)
Hokuto ~ Aru Satusjinsha no Kaishin [2017]
北斗 ~ ある殺人者の回心
Motohashi Nobuhiro
Rakuen [2017]
楽園
Nozaki Eiji
野崎栄治
Megabank Saishu Kessen [2016]
メガバンク最終決戦
Mizuno Shogo
水野正吾
Zenryoku Rikon Sodan [2015]
全力離婚相談
 
Kurokochi [2013]
クロコーチ
Kakizaki Kiyohiko
Hanzawa Naoki [2013]
半沢直樹
Noda Hideyuki
野田英幸
Miyabe Miyuki Mystery: Perfect Blue [2012]
宮部みゆきミステリー「パーフェクト・ブルー
Akisue Jiro (ep. 4)
ATARU [2012]
Ebina Tatsuo
Team Batista 3 [2011]
チームバチスタ3
 
TROUBLEMAN [2010]
トラブルマン
Tagawa
General Rouge no Gaisen [2010]
ジェネラルルージュの凱旋
 
Top Sales [2008]
トップセールス
(ep. 8)
Kikutei Happyakuzen no Hitobito [2004]
菊亭八百善の人びと
杉山秀太郎