jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Rokkaku Seiji 六角精児 ( Seiji Rokkaku )

NameRokkaku Seiji
六角精児
Age55
Star SignCancer
Birthday24 June 1962
Height175cm





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (35)
Sannin Kyoudai 2 [2016]
三人兄弟2
真野金一
Kibougaoka no Hitobito [2016]
希望ヶ丘の人びと
 
Fukigen na Kajitsu [2016]
不機嫌な果実
Tooyama Shigeru
遠山茂
Budokan [2016]
武道館
Hakase
ハカセ
Aibou 14 [2015]
相棒 14
Yonezawa Mamoru
米沢守
Tamiou [2015]
民王
Konaka Jutarou
小中寿太郎
Aibou 13 [2014]
相棒シーズン13
Yonezawa Mamoru
米沢守
Zero no Shinjitsu ~ Kansatsui Matsumoto Mao ~ [2014]
ゼロの真実 〜 監察医・松本真央 〜
Iwamatsu Masahiko
Roosevelt Game [2014]
ルーズヴェルト・ゲーム
Asahina Makoto
Aibou 12 [2013]
相棒シーズン12
Yonezawa Mamoru
米沢守
TAKE FIVE ~ Oretachi wa Ai wo Nusumeru ka [2013]
TAKE FIVE 〜 俺たちは愛を盗めるか
Minami Shinichi
Aibou 10 [2011]
相棒 10
 
Hi wa Mata Noboru [2011]
陽はまた昇る
 
Ikemen Desu Ne [2011]
美男ですね
Deguchi
Kazoku Hotei [2011]
家族法廷
 
SCHOOL!! [2011]
スクール!!
Naruse's classmate (ep. 8)
Aibou 9 [2010]
相棒 9
 
Dosokai [2010]
同窓会
Kamemura Taichi
Bocho Mania 09 [2009]
傍聴マニア09
Yamano (Yama-san)
Aibou 8 [2009]
相棒 8
 
Orthros no Inu [2009]
オルトロスの犬
Ninomiya Ken
Osen [2008]
おせん
Fujiki Katsumi (ep. 8)
Puzzle [2008]
パズル
Nishino Shigeru (ep. 8)
Loss:Time:Life [2008]
ロス:タイム:ライフ
(story 4)
Aibou 6 [2007]
相棒 6
 
Shigeshoshi [2007]
死化粧師
Yabuta
Deru Toko Demasho! [2007]
出るトコ出ましょ!
 
Haikei, Chichiue-sama [2007]
拝啓、父上様
The Bookstore Owner (epi 5)
Sapuri [2006]
サプリ
 
Kuitan [2006]
喰いタン
 
Ns' Aoi [2006]
Ns’ あおい 
Kamei Fukutarou
Aibou 4 [2005]
相棒 4
 
Densha Otoko [2005]
電車男
Ushijima Sadao
牛島貞雄 (38)
Aibou 3 [2004]
相棒3
米沢守
Aibou 2 [2003]
相棒
米沢守

Users who voted for this artiste (2)
1. aisuzieya
he was so good in Densha Otoko!! i love his character!
2. Syaoran
Nice work in Densha Otoko xD