jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Shibata Kyohei 柴田恭兵 ( Kyohei Shibata )

NameShibata Kyohei
柴田恭兵





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (15)
Hippocrates no Chikai [2016]
ヒポクラテスの誓い
Mitsuzaki Tojiro
光崎藤次郎
64 [2015]
ロクヨン
松岡勝俊
Kaze no Toge ~Ginkan no Fu~ [2015]
風の峠 ~銀漢の賦~
 
Gunshi Kanbee [2014]
軍師官兵衛
Kuroda Mototaka
Soratobu Kouhoushitsu [2013]
空飛ぶ広報室
 
Lady Joker [2013]
レディ・ジョーカー
Kyosuke Shiroyama
Nankyoku Tairiku ~Kami no Ryouiki ni Idomunda Otoko to Inu no Monogatari~ [2011]
南極大陸〜神の領域に挑んだ男と犬の物語〜
Shirosaki Suguru
Genya [2010]
幻夜
Kato Wataru
Keiji Teinen [2010]
刑事定年
 
Otokomae! 2 [2009]
オトコマエ! 2
Toyama Kinshiro
Otokomae! [2008]
オトコマエ!
Toyama Kinshiro
Hagetaka [2007]
ハゲタカ
 
Kodomo ga neta ato de [1992]
 
Papa kakkotsukanaize [1990]
パパ!かっこつかないゼ
Isono Tatsuo
Abunai Keiji [1986]
危ない刑事