jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Shimazaki Haruka 島崎遥香 ( Haruka Shimazaki )

NameShimazaki Haruka
島崎遥香
JPop GroupAKB48
Age23
Star SignAries
Birthday30 March 1994
Height159cm





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (7)
Super Salaryman Saenai-shi [2017]
スーパーサラリーマン左江内氏
Saenai Haneko
左江内はね子 (16)
Keishichou Nasi Goreng ka [2016]
警視庁 ナシゴレン課
Kazahaya Kyouko
風早恭子 (25)
Yutori Desu ga Nani ka [2016]
ゆとりですがなにか
Sakama Yutori
坂間 ゆとり
Majisuka Gakuen 5 [2015]
マジすか学園5
Salt
ソルト
Majisuka Gakuen 4 [2015]
マジすか学園4
Salt
ソルト
Majisuka Gakuen 3 [2012]
マジスカ学園3
パル
Majisuka Gakuen 2 [2011]
マジスカ学園2
寒ブリ