jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Shimizu Fumika 清水富美加 ( Fumika Shimizu )

NameShimizu Fumika
清水富美加





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (5)
Warau Manekineko [2017]
笑う招き猫
Takashiro Hitomi
高城ヒトミ
Kaseifu no Mitazono [2016]
家政夫のミタゾノ
Hanada Emiri
花田えみり
Sekai Ichi Muzukashii Koi [2016]
世界一難しい恋
Hori Mahiro
堀まひろ (23)
Mare [2015]
まれ
Kuramoto Ichiko
Peter no Soretsu [2014]
ペテロの葬列
Maeno Mei