jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Takahashi Issei 高橋一生 ( Issei Takahashi )

NameTakahashi Issei
高橋一生
Age37
Star SignSagittarius
Birthday09 December 1980
Height175cm





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (26)
Quartet [2017]
カルテット
Iemori Yutaka
家森諭高
Onna Joshu Naotora [2017]
おんな城主 直虎
Ono Masatsugu
小野政次
Princess Maison [2016]
プリンセスメゾン
Date Masakazu
伊達政一 (35)
Gu Ra Me! ~ Sori no Ryoriban [2016]
グ・ラ・メ! ~ 総理の料理番
Kiyosawa Haruki
清沢晴樹
Boku no Yabai Tsuma [2016]
僕のヤバイ妻
Kujirai Kazuki
鯨井和樹 (35)
Itsuka Kono Koi wo Omoidashite Kitto Naite Shimau [2016]
いつかこの恋を思い出してきっと泣いてしまう
佐引穣次
Tamiou [2015]
民王
Kaibara Moei
貝原茂平
Dr. Rintaro [2015]
Dr.倫太郎
Hara Daisaku
福原大策 (30)
Dakara Koya [2015]
だから荒野
Kameda Shogo
Nobunaga Kyousoukyoku [2014]
信長協奏曲
浅井長政
Peter no Soretsu [2014]
ペテロの葬列
Hashimoto Masahiko
Mosaic Japan [2014]
モザイク ジャパン
Yoshiaki
Yoru no Sensei [2014]
夜のせんせい
 
Gunshi Kanbee [2014]
軍師官兵衛
Inoue Kuroemon
Woman [2013]
 
Last Hope [2013]
ラストホープ
Saito Takeru (ep. 6-7, 9-11)
Hitori Shizuka [2012]
ヒトリシズカ
 
W no Higeki [2012]
Wの悲劇
Masaki Shohei
Namae o Nakushita Megami [2011]
名前をなくした女神
Anno Hidetaka
Gonzo - Densetsu no Keiji [2008]
ゴンゾウ
 
1 Pound no Fukuin [2008]
1ポンドの福音
Ishizaka
石坂 (24)
Aibou 5 [2006]
相棒 5
 
Sukoshi wa, Ongaeshi ga Dekitakana [2006]
少しは、恩返しができたかな
Kitahara Masaichi
Kaiki Daikazoku [2004]
怪奇大家族
Kiyoshi Imawano
Hero [2001]
(ep 10)
Ikebukuro West Gate Park [2000]
池袋ウエストゲートパーク
Kazunori

Users who voted for this artiste (1)
1. dango
uƑvikaiki daikazokujAj-doramay[WȂ߂̗lɂĊςƂL^܂B