jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Tsuruta Shinobu 鶴田忍 ( Shinobu Tsuruta )

NameTsuruta Shinobu
鶴田忍





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (9)
Kozure Shinbee [2015]
子連れ信兵衛
Eishichi
平七
Semi-double [1999]
セミダブル
 
Love again [1998]
ラブ・アゲイン
 
Ii hito [1997]
いいひと。
 
Dear woman [1996]
Dearウーマン
 
Kyousoukyoku [1996]
協奏曲
 
Uchi ni oideyo [1995]
部屋においでよ
 
Ienaki ko 1 [1994]
家なき子
智之の父
Kita no Kuni Kara [1981]
北の国から
('87 SP)