jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Yamaguchi Sayaka 山口紗弥加 ( Sayaka Yamaguchi )

NameYamaguchi Sayaka
山口紗弥加
Age37
Star SignAquarius
Birthday14 February 1980
Blood TypeB
Height158cm
Weight41kg
B/W/H80 / 57 / 81





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (52)
Joshu Seven [2017]
女囚セブン
Kususe Tsukasa
楠瀬司
Onna Joshu Naotora [2017]
おんな城主 直虎
Natsu
なつ
Unmei ni, Nita Koi [2016]
運命に、似た恋
Shirai Maho
白井真帆
Juken no Cinderella [2016]
受験のシンデレラ
Murai Toko
宮間塔子
Love Song [2016]
ラヴソング
Watanabe Ryoko
渡辺涼子 (33)
Siren - Keiji x Kanojo x Kanzen Akujo [2015]
サイレーン 刑事×彼女×完全悪女
Chitose Hiroko
千歳弘子
Kounodori [2015]
コウノドリ
Arai Megumi
新井恵美
Risuku no Kamisama [2015]
リスクの神様
Tachibana Yuka
橘由香 (37)
Yamegoku ~ Yakuza Yamete Itadakimasu [2015]
ヤメゴク ~ ヤクザやめて頂きます
Aridome Shoko
有留章子
Yokoso, Wagaya e [2015]
ようこそ、わが家へ
 
Scapegoat [2015]
スケープゴート
Akimoto Tsukasa
秋本つかさ
Binta! [2014]
ビンタ!
Takada Natsumi
Kazokugari [2014]
家族狩り
Kiyooka Miho
Silent Poor [2014]
サイレント・プア
 
Ando Lloyd ` A.I. knows LOVE? ` [2013]
安堂ロイド〜A.I. knows LOVE?〜
Komatsu Sakiko
TOKYO Airport [2012]
TOKYOエアポート
Jonouchi Reiko
Higashino Keigo Mysteries [2012]
東野圭吾ミステリーズ
Yamashita Noriko (Story 9)
Toshi Densetsu no Onna [2012]
都市伝説の女
Okusu Sakura (epi. 5)
Mou Yuukai Nante Shinai [2012]
もう誘拐なんてしない
 
HUNTER ~Sono Onnatachi, Shoukin Kasegi~ [2011]
HUNTER〜その女たち、賞金稼ぎ〜
 
Zettai Reido 2 [2011]
絶対零度 2
Takamine Ryoko
Kogane no Buta [2010]
黄金の豚
 
Zettai Reido [2010]
絶対零度
Takamine Ryoko
Konkatsu! [2009]
婚カツ!
Kaneko Anri (ep. 3)
Shoni Kyumei [2008]
小児救命
 
Yasuko to Kenji [2008]
ヤスコとケンジ
Miyazono Kaori
Kimi Hannin Janai yo ne? [2008]
キミ犯人じゃないよね?
criminal (ep. 4)
Shika Otoko Aoniyoshi [2008]
鹿男あをによし
(ep. 1)
Abarenbo Mama [2007]
暴れん坊ママ
 
14 sai no Haha [2006]
14歳の母
Endo Kyoko
Shimokita Sundays [2006]
下北サンデーズ
Emoto Akiko
Ai to Shi wo Mitsumete [2006]
愛と死をみつめて
Miko's friend
Anego [2005]
アネゴ
Yaotome Kana
早乙女加奈 (24)
Wakaba [2004]
わかば
Fujikura Aki
藤倉亜紀
Water Boys 2 [2004]
ウォーターボーイズ2
Ohara Natsuko
大原夏子 (28)
Boku to Kanojo to Kanojo no Ikiru Michi [2004]
僕と彼女と彼女の生きる道
Tsuboi Mami (25)
Koi suru Top Lady [2002]
恋するトップレディ
Mari
マリ (21)
Onmyouji [2001]
陰陽師
 
Gekka no Kishi [2000]
月下の棋士
 
Doctor [1999]
ザ・ドクター
 
Shin oretachi no tabi (ver.1999) [1999]
 
Kawaii dake ja dame kashira? [1999]
可愛いだけじゃダメかしら?
 
Hashire koumuin! [1998]
走れ公務員!
 
Koori tsuku natsu [1998]
 
Randebu [1998]
ランデヴー
 
Futari [1997]
二人
Hasebe Naoko
Oishii Kankei [1996]
おいしい關係
Mori Kansuke
Yami no purple eye [1996]
闇のパープルアイ
 
Ginrou kaiki file [1996]
銀狼怪奇ファイル
 
Hanayome wa 16-sai! [1995]
花嫁は16才!
 
Heart ni S [1995]
 
Wakamono no subete [1994]
若者のすべて
 

Users who voted for this artiste (8)
1. unknowndevices
she's a good and cute actress
2. miekomewf
Excellent Actress
3. mudhalvan
great actress
4. mvc
5. NellParkinson
6. blunt samurai
7. EriKoibito
8. DreamyPuff