jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Yamanishi Atsushi 山西惇 ( Atsushi Yamanishi )

NameYamanishi Atsushi
山西惇
Age55
Star SignSagittarius
Birthday12 December 1962





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (13)
Aibou Season 15 [2016]
相棒 15
Kakuta Rokuro
角田六郎
Suizokukan Girl [2016]
水族館ガール
Shima Haruhiko
嶋晴彦 (48)
Sanada Maru [2016]
真田丸
Itabeoka Kosetsusai
板部岡江雪斎
Aibou 14 [2015]
相棒 14
Kakuta Rokuro
角田六郎
Kokoro ga Pokitto ne [2015]
心がポキッとね
Shirakami
白神
Aibou 13 [2014]
相棒シーズン13
Kakuta Rokuro
角田六郎
Aibou 12 [2013]
相棒シーズン12
Kakuta Rokuro
角田六郎
Aibou 8 [2009]
相棒 8
 
Kagero no Tsuji 3 [2009]
陽炎の辻 3
 
Aibou 6 [2007]
相棒 6
 
Dr Koto - Shinryoujo 2006 [2006]
Dr.コトー診療所2006
Motoki Wataru
Dr. Koto Shinryojo [2003]
Dr.コトー診療所
Motoki Wataru
Maikosan wa meitantei! [1999]