jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Yuki Saori 由紀さおり ( Saori Yuki )

NameYuki Saori
由紀さおり
Age71
Star SignScorpio
Birthday13 November 1948





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (8)
Love Song [2016]
ラヴソング
Yuasa Shizuko
湯浅志津子
Osen [2008]
おせん
Handa Chiyo
Yuuki [2006]
ユウキ
Komeyama-sensei
Haru to Natsu/Haru e Natsu [2005]
ハルとナツ
 
Anego [2005]
アネゴ
Naoko's Mother
Fight [2005]
ファイト
駒田絹子
Yamada ikka no shinbou [1999]
ヤマダ一家の辛抱
Bandai Hanayo
Tsuma-tachi no Kagai Jugyo [1986]
妻たちの課外授業