jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Harada Daijiro 原田大二郎 ( Daijiro Harada )

NameHarada Daijiro
原田大二郎





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (7)
Arashi ga Kureta Mono [2009]
嵐がくれたもの
Udagawa Sosuke
Top Sales [2008]
トップセールス
 
Tsuma no Sotsugyoushiki [2004]
妻の卒業式
榊原俊典 
Aji ichimonme 1 [1995]
味いちもんめ 1
 
Stewardess no koibito [1994]
 
Kimi no hitomi ni koishiteru! [1989]
君の瞳に恋してる
 
Kimi no hitomi wo taihosuru! [1988]
君の瞳をタイホする!