jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Sugai Kin 菅井きん ( Kin Sugai )

NameSugai Kin
菅井きん





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (14)
Omiya-san 7 [2010]
おみやさん
 
Hissatsu Shigotonin 2009 [2009]
必殺仕事人2009
Nakamura Sen
Omiya-san 6 [2008]
おみやさん 6
 
Hitomi [2008]
Yokoyama Ume
Maison Ikkoku [2007]
めぞん一刻
Godai Yukari
Omiyasan [2004]
おみやさん
 
Trick [2000]
トリック
Kirishima Sumiko (epi 1-3)
Watashi no Aozora [2000]
私の青空
 
Toi Shinseki Chikaku no Tanin? [1999]
遠い親戚近くの他人
 
Sa-shi-su-se-so!? [1997]
 
Futari no shiso gemu [1996]
二人のシーソーゲーム
 
Station [1995]
ステイション
 
Ienaki ko 1 [1994]
家なき子
 
Hadaka no Taisho Horoki [1980]
裸の大将放浪記