jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Katagiri Ryuuji 片桐竜次 ( Ryuuji Katagiri )

NameKatagiri Ryuuji
片桐竜次





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (9)
Aibou Season 15 [2016]
相棒 15
Uchimura Kanji
内村完爾
Aibou 14 [2015]
相棒 14
Uchimura Kanji
内村完爾
Aibou 13 [2014]
相棒シーズン13
Uchimura Kanji
内村完爾
Aibou 12 [2013]
相棒シーズン12
Uchimura Kanji
内村完爾
Omiya-san 7 [2010]
おみやさん
 
Omiya-san 6 [2008]
おみやさん 6
 
Guren Onna [2008]
紅蓮女
Sekiya Kyoto
関谷教頭 (55)
Aibou 4 [2005]
相棒 4
 
Aibou 3 [2004]
相棒3
内村警視長