jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Oshima Yoko 大島蓉子 ( Yoko Oshima )

NameOshima Yoko
大島蓉子
Age63
Star SignAquarius
Birthday22 January 1955
Blood TypeAB
Height169cm
Weight58kg





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (33)
Danda Rin ~ Roudou Kijun Kantokukan [2013]
ダンダリン 労働基準監督官
Ota Masako
Dinner [2013]
Yokoyama Mizuho (ep. 1)
Saikou no Rikon [2013]
最高の離婚
Hoshino Keiko (ep. 2)
Kaeru no Oujo-sama [2012]
カエルの王女さま
Baba Mizure
Umechan Sensei [2012]
梅ちゃん先生
Yasuoka Kazuko
Fuyu no Sakura [2011]
冬のサクラ
 
Reinoryokusha Odagiri Kyoko no Uso [2010]
霊能力者 小田霧響子の嘘
Shibata Sumie (ep. 9)
Ai wa Mieru [2010]
愛はみえる
 
GM Odore Doctor [2010]
GM~踊れドクター
head nurse (ep. 6)
Nihonjin no Shiranai Nihongo [2010]
日本人の知らない日本語
Midori (ep 7)
Tenshi no Wakemae [2010]
天使のわけまえ
 
Dosokai [2010]
同窓会
Ono Mayumi
Keibuho Yabe Kenzo [2010]
警部補 矢部謙三
 
Maid Deka [2009]
メイド刑事
Tsubouchi Sakura
Kyoto Chiken no Onna 5 [2009]
京都地検の女 5
 
Smile [2009]
スマイル
Fukushima Noriko (ep. 8-10)
Meitantei no Okite [2009]
名探偵の掟
Inuzuka Yone (ep. 4)
Walkin' Butterfly [2008]
ウォーキン・バタフライ
(ep 7)
Lotto 6 de San-oku Ni-senman En Ateta Otoko [2008]
ロト6で3億2千万円当てた男
(ep1)
Cat Street [2008]
キャットストリート
Noda Shizue (ep. 3)
Loss:Time:Life [2008]
ロス:タイム:ライフ
(story 1, 4, 9, overtime)
Galileo [2007]
ガリレオ
Hachiro's mother (epi 6)
Jigoku no Sata mo Yome Shidai [2007]
地獄の沙汰もヨメ次第
Minami Tatsue
hoteriaa [2007]
ホテリアー
 
Tokyo Tower ~Okan to Boku to, tokidoki, Oton [2007]
東京タワー2007
(epi 7)
Kuitan [2006]
喰いタン
 
Oniyome Nikki [2005]
鬼嫁日記
 
Haruka 17 [2005]
はるか 17
Sachiko
Trick 3 [2003]
トリック3
Ikeda Haru
Trick 2 [2002]
トリック2
Ikeda Haru (Yamada's landlady)
Hito ni Yasashiku [2002]
人にやさしく / 3ピース
Sentou Owner
Trick [2000]
トリック
Ikeda Haru (Yamada's landlady)
Hachidai Shogun Yoshimune [1995]
八代将軍吉宗