jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Kikukawa Rei 菊川怜 ( Rei Kikukawa )

NameKikukawa Rei
菊川怜
Age40
Star SignPisces
Birthday28 February 1978
Blood TypeAB
Height166cm
B/W/H88 / 58 / 83





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (21)
Asuko March! [2011]
アスコーマーチ!
Sachiko
Akakabu Kenji Kyoto-hen [2010]
赤かぶ検事 京都篇
柊葉子
Dageki Tenshi Ruri [2008]
打撃天使ルリ
Komine Ruri
Hoshizora hosupitaru [2007]
星空ホスピタル
栗原ともみ
Izumo no Okuni [2006]
出雲の阿国
Okuni
Chakushin Ari [2005]
着信あり
 
Reikan Bus Guide Jikenbo [2004]
霊感バスガイド事件簿
町田藍 (25)
Shinsengumi [2004]
新撰組
Ikumatsu
幾松
Yumemiru Budou [2003]
夢みる葡萄
小川万亀
Aisuru Tame ni Aisaretai [2003]
愛するために愛されたい
山崎 理沙
OL Zenidou [2003]
OL銭道
 
Keiji Ichiro [2003]
刑事★イチロー
藤沢 路 (24)
Kekkan Kazoku [2002]
 
Renai Hensachi [2002]
恋愛偏差値
Story 1 Honda Emi
本田恵美 (25)
Watashi no Aozora 2002 [2002]
私の青空2002
佐藤小雪
Let's Go Nagata-cho [2001]
 
Mariya [2001]
Sakamoto Mimi
Hensyuo / Henshuu ou [2000]
 
Okuman chouja to kekkon suru houhou [2000]
億万長者と結婚する方法
 
Watashi no Aozora [2000]
私の青空
 
Kiken na kankei [1999]
危険な関係
 

Users who voted for this artiste (3)
1. Jdoramalover
She does comedy well. Pretty girl. I really like her in Whats wrong with money.
2. kamiyama
H O T
3. paolo