jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Muroi Shigeru 室井滋 ( Shigeru Muroi )

NameMuroi Shigeru
室井滋





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (43)
Isan Souzoku [2015]
遺産争族
Yabata Tsukiko
矢幡月子 (55)
Ichiro [2015]
一路
Shirayuki (Voice)
白雪(声)
Mother Game [2015]
マザー・ゲーム
Naraoka Fumi
Iron Grandma [2015]
アイアングランマ
佐藤直美
Hottokenai Majotachi [2014]
ほっとけない魔女たち
Nakajima Haruko
Peter no Soretsu [2014]
ペテロの葬列
Sonoda Eiko
Hanako to Anne [2014]
花子とアン
Ando Fuji
Doubles ~ Futari no Keiji [2013]
ダブルス ~ 二人の刑事
Sakata Mieko
Nageki no Bijo [2013]
嘆きの美女
Nobuyo
Doctor-X ~ Gekai Daimon Michiko [2012]
ドクターX 〜外科医・大門未知子
Kanbara Akira
Renai Neet ~Wasureta Koi no Hajimekata~ [2012]
恋愛ニート~忘れた恋のはじめ方~
Amemiya Hiromi
Samurai High School [2009]
サムライ・ハイスクール
 
My Girl [2009]
マイガール
Kazama Mitsuyo
Welkame [2009]
ウェルかめ
 
Yako no Kaidan [2009]
夜光の階段
Hatano Masako
Monster Parent [2008]
モンスターペアレント
(ep 7)
4 Shimai Tantei Dan [2008]
4姉妹探偵団
Miyamoto Kazuyo (45)
Ashita no Kita Yoshio [2008]
あしたの、喜多善男
Usami Hiromi (ep. 7)
Kikujiro to Saki 3 [2007]
菊次郎とさき3
Kitano Saki
14 sai no Haha [2006]
14歳の母
 
Busu no Hitomi Koishiteru [2006]
ブスの瞳恋してる
Satonaka Hanako
Ai to Shi wo Mitsumete [2006]
愛と死をみつめて
Mako's mother
Kurokawa no techou [2004]
黒革の手帖
中岡市子 (40)
Kaiki Daikazoku [2004]
怪奇大家族
Yuko Imawano
Okusama wa Majo [2004]
奥さまは魔女
Suzuki Emko
鈴木恵美子
Kikujiro to Saki [2003]
菊次郎とさき
北野さき (45)
Koi wa Tatakai [2003]
恋は戦い!
 
Tantei Kazoku [2002]
 
Let's Go Nagata-cho [2001]
 
Match Point! [2000]
マッチポイント!
 
Another Heaven~Eclipse [2000]
アナザヘブン
 
Yamada ikka no shinbou [1999]
ヤマダ一家の辛抱
Yamada Sachiko
Africa no yoru [1999]
アフリカの夜
丸山みづほ (39)
Koori tsuku natsu [1998]
 
Shinryounaikai Ryouko [1997]
心療内科医・涼子
 
Gift [1997]
ギフト
Naomi
Seigi wa katsu [1995]
正義は必勝つ
 
Shinkon nari! [1995]
 
Good mourning [1994]
グッドモーニング
 
Mamatte kirei!? [1991]
ママって、きれい!?
 
Papa kakkotsukanaize [1990]
パパ!かっこつかないゼ
Kuki Mayumi
Kisu yori kantan [1987]
キスより簡単
 
Papa wa newscaster [1987]