jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Enoki Takaaki 榎木孝明 ( Takaaki Enoki )

NameEnoki Takaaki
榎木孝明





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (25)
Ishikawa Goemon [2016]
石川五右衛門
Maeda Geni
前田玄以
Aibou Season 15 [2016]
相棒 15
Kusakabe Yahiko
日下部彌彦
Kenja no Ai [2016]
賢者の愛
Mayuko's father
Sanada Maru [2016]
真田丸
Anayama Baisetsu
穴山梅雪
Aibou 14 [2015]
相棒 14
Kusakabe Yahiko
日下部彌彦
Hanasaki Mai ga Damattenai 2 [2015]
花咲舞が黙ってない
Karashima Shinjiro
辛島伸二朗 (56)
Keibuho Sugiyama Shintaro [2015]
警部補・杉山真太郎~吉祥寺署事件ファイル
Kamamoto Yoshio
鎌本義夫
Dark Suit [2014]
ダークスーツ
 
Hanasaki Mai ga Damattenai [2014]
花咲舞が黙ってない
Karashima Shinjiro
35-sai no Koukousei [2013]
35歳の高校生
Noda Yoshio
Yae no Sakura [2013]
八重の桜
Ii Naosuke (Edo Shogunate)
Nemureru Mori no Jyukujyo [2012]
眠れる森の熟女
Takaoka Ryoichi
Mikeneko Holmes no Suiri [2012]
三毛猫ホームズの推理
Nagae Hideya (ep. 3-4)
Saka no Ue no Kumo [2009]
坂の上の雲
Mori Ogai
Kagero no Tsuji 3 [2009]
陽炎の辻 3
 
The Quiz Show 2 [2009]
ザ・クイズショウ 2
Tadokoro Osamu
!TODELTE Team Batista no Eiko [2008]
チーム・バチスタの栄光
Kurosaki Seiichiro
Atsu-Hime [2008]
篤姫
Kimotsuki Kaneyoshi
Koumei Ga Tsuji [2006]
功名が辻
Asai Nagamasa
Akai Umei [2005]
赤い運命
吉野信人
Akai Unmei [2005]
赤い運命
 
Saigo no Chuushingura [2004]
最後の忠臣蔵
Tokugawa Ienobu
徳川家宣
Musashi [2003]
武蔵
Seijuro
Shin Hoshi no kinka [2001]
新・星の金貨
間宮修介
Mouri Motonari [1997]
毛利元就