jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2019   Summer 2019   Fall 2019   Winter 2020  
jdorama.com Forum Index
Search found 38 matches (only latest 500 posts available)
Author Message
  Topic: Hello All Malaysians!
recola

Replies: 22193
Views: 3547156

PostForum: General Discussions   Posted: Thu Jan 22, 2009 4:19 pm   Subject: Hello All Malaysians!
Hehe..smlm beli dvd Bloody Monday..mmg puas hati... Victory! Peace!

desho! recommended jdrama..best tengok lakonan Miura-kun..banding dengan lakonan dia dalam citer gokusen 3..saye rasa drama ni lagi ber ...
  Topic: Hello All Malaysians!
recola

Replies: 22193
Views: 3547156

PostForum: General Discussions   Posted: Tue Dec 23, 2008 9:21 am   Subject: Hello All Malaysians!
Kabare orang malaysia..huhu, lamer giler tak masuk sini..

uih, yui buat album baru ke? lama dah tak dengar lagu yui..yang latest dengar pun lagu rolling stone je..themesong bleach..huhu

citer ap ...
  Topic: Hello All Malaysians!
recola

Replies: 22193
Views: 3547156

PostForum: General Discussions   Posted: Mon Jun 23, 2008 10:24 am   Subject: Hello All Malaysians!


proxy luar?...ape proxy dia..dan camne nak search gune proxy tuh?

try google la website proxy tu..berlambak kat internet ni..nak bagi direct pun nanti mod blacklist nama saye kan susah..hehe
  Topic: Hello All Malaysians!
recola

Replies: 22193
Views: 3547156

PostForum: General Discussions   Posted: Fri Jun 20, 2008 9:40 am   Subject: Hello All Malaysians!
ada orang kata kalau guna proxy luar maksudnye negara yang veoh benarkan boleh jugak masuk..try la..Smile
  Topic: Hello All Malaysians!
recola

Replies: 22193
Views: 3547156

PostForum: General Discussions   Posted: Wed Jun 18, 2008 8:51 am   Subject: Hello All Malaysians!
kurosagi dah kuar..ade kat mysoju..jom kite pi serang..
  Topic: Hello All Malaysians!
recola

Replies: 22193
Views: 3547156

PostForum: General Discussions   Posted: Tue Jun 17, 2008 7:37 am   Subject: Hello All Malaysians!


kat tv mana lak tayang menatang ni? Maklum... aeriel tv takde. Apa cerita kat tv sekarang haram tak tau.

kat 8tv..sape2 yang boleh tengok 8tv tu boleh la tengok cite ni..rasanye dulu tv2 pun ad ...
  Topic: Hello All Malaysians!
recola

Replies: 22193
Views: 3547156

PostForum: General Discussions   Posted: Thu Jun 05, 2008 10:29 am   Subject: Hello All Malaysians!
best la korang boleh dl veoh..kat office saya sebarang jenis dl di haramkan..even nak dl lagu pun takleh..sedey tau..paling comman masuk cr je la..youtube pun kadang-kadang boleh..

yey prodai main ...
  Topic: Hello All Malaysians!
recola

Replies: 22193
Views: 3547156

PostForum: General Discussions   Posted: Mon Jun 02, 2008 3:20 pm   Subject: Hello All Malaysians!


VEOH baka!!
VEOH baka!!
VEOH baka!!

Beat You Beat You Beat You

die x tau ke ramai users kat malaysia nie yg use Veoh?
diorang punye marketing tue yg x bagus nak salahkan kite plak! ...
  Topic: Hello All Malaysians!
recola

Replies: 22193
Views: 3547156

PostForum: General Discussions   Posted: Wed May 28, 2008 8:14 am   Subject: Hello All Malaysians!


wah...sukenye tgk your avie!! totally opposite of the real L.. hehe

ya ya betul..kalaulah L jadi macam tu..pasti gempak..yagami pun terkejut..hehe
  Topic: Hello All Malaysians!
recola

Replies: 22193
Views: 3547156

PostForum: General Discussions   Posted: Tue May 27, 2008 3:55 pm   Subject: Hello All Malaysians!
minna..citer kurosagi the movie dah keluar ke? best tak..bagila sinopsis sikit..
  Topic: Hello All Malaysians!
recola

Replies: 22193
Views: 3547156

PostForum: General Discussions   Posted: Wed Apr 30, 2008 10:30 am   Subject: Hello All Malaysians!
owh..patutla tak jumpa..sebelah rupanya..thanks for the info minna..
pasni habisla duit saya..haha..
tapi yang dl jugak yang best ..sub dia teratur dan fluent..heh, betul ke eja ni..apa-apa pun kala ...
  Topic: Hello All Malaysians!
recola

Replies: 22193
Views: 3547156

PostForum: General Discussions   Posted: Tue Apr 29, 2008 2:12 pm   Subject: Hello All Malaysians!
hi,

a ah..sepi je kat sini..heh, macam la aku ni aktif.. Bleah

sorilah nak tanya soalan simple ni, betul ke kat kotaraya ade jual cd cite jepun korea..naper tak jumpa-jumpa pun..dah habis satu ban ...
  Topic: Hello All Malaysians!
recola

Replies: 22193
Views: 3547156

PostForum: General Discussions   Posted: Mon Mar 31, 2008 3:54 pm   Subject: Hello All Malaysians!
wahhh..lama betol tak post kat sini..sori sori..lama dah tak mengikuti perkembangan J-dorama..apa citer best sekarang?

dengar citer Death Note baru keluar kan? yagami dah takde ek?
kat jepun dah d ...
  Topic: Hello All Malaysians!
recola

Replies: 22193
Views: 3547156

PostForum: General Discussions   Posted: Thu Nov 29, 2007 2:57 pm   Subject: Hello All Malaysians!
Adik saya pun..nasib baik periksa spm dia belum habis lagi..kalau tak dari kelantan ke kl semata-mata nak tengok DBSK..haha
  Topic: Hello All Malaysians!
recola

Replies: 22193
Views: 3547156

PostForum: General Discussions   Posted: Wed Nov 28, 2007 12:05 pm   Subject: Hello All Malaysians!
boringggg!!..bos takde..takde kerje..hehe..sorry bertempik kat sini plak..
huhu..bos gi Miri pastu Port Dickson seminggu..goyang kaki la aku kat office..hehe sambil melayan Jdorama kat crunchyroll.. ...
  Topic: Hello All Malaysians!
recola

Replies: 22193
Views: 3547156

PostForum: General Discussions   Posted: Fri Nov 02, 2007 2:32 pm   Subject: Hello All Malaysians!
emm..dah lama tak reply kat forum ni..tak tahu la nak cakap apa =P..anyway, happy belated birthday KK-chan...sorry terlambat pulak..

sekarang baru habis tengok cite Romeo and Juliet..Tackey (and Ts ...
  Topic: Hello All Malaysians!
recola

Replies: 22193
Views: 3547156

PostForum: General Discussions   Posted: Wed Oct 10, 2007 2:30 pm   Subject: Hello All Malaysians!
Selamat menyambut Aidilfitri sumer..ku mohon maaf jika ada silap dan salah..huhu esok aku kerje lagi..hari jumaat baru balik..doakan aku semoga selamat sampai..hehe
  Topic: Hello All Malaysians!
recola

Replies: 22193
Views: 3547156

PostForum: General Discussions   Posted: Mon Oct 01, 2007 3:51 pm   Subject: Hello All Malaysians!


try cari kt kotaraya... kalo xsilap citer ni tgh main kt 8tv kan...
suke tgk muke Kim Ok Bin...



dah usha kat kotaraya..tapi tak jumpa la kedai jual cd cerita korea..kedai jual lagu indon a ...
  Topic: Anime - General Discussion Thread
recola

Replies: 6061
Views: 2268736

PostForum: Japanese Entertainment Discussions   Posted: Fri Sep 28, 2007 11:57 am   Subject: Anime - General Discussion Thread

Speaking of filler, anyone watched Naruto ep 150+? I got bored a long time ago and I was wondering if there was anything worth watching before starting shippuden.

Thanks. Smile

this is what i re ...
  Topic: Hello All Malaysians!
recola

Replies: 22193
Views: 3547156

PostForum: General Discussions   Posted: Fri Sep 28, 2007 11:35 am   Subject: Hello All Malaysians!
Guys, nak tanya sikit.. Kat mana ek nak beli cd cerita korea kat kl ni? Hajat nak beli cerita Korean "Over the rainbow"..dan berapa anggaran harganya?

sorryla, saya ni baru dok kat kl..t ...
Page 1 of 2 Goto page 1, 2  Next
All times are GMT + 8 Hours
Jump to: