jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Harada Tomoyo 原田知世 ( Tomoyo Harada )

NameHarada Tomoyo
原田知世
Age50
Star SignSagittarius
Birthday28 November 1967
Blood TypeA





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (6)
Unmei ni, Nita Koi [2016]
運命に、似た恋
Sakurai Kasumi
桜井香澄 (45)
Umi ni Furu [2015]
海に降る
Amaya Naoko
天谷直子
Ohisama [2011]
おひさま
Yoko Hiroko
Suekko chounan ane san nin [2003]
末っ子長男姉三人
柏倉和子 (36)
Straight news [2000]
ストレートニュース
 
Dessin [1997]
デッサン