jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Ishibashi Ryo 石橋凌 ( Ryo Ishibashi )

NameIshibashi Ryo
石橋凌
Age61
Star SignCancer
Birthday20 July 1956
Height170cm





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (20)
Megabank Saishu Kessen [2016]
メガバンク最終決戦
Gojo Kenji
五条健司
Hanasaki Mai ga Damattenai 2 [2015]
花咲舞が黙ってない
Dojima Shogo
堂島正吾 (58)
Ghost Writer [2015]
ゴーストライター
 
Naifu no Yukue [2014]
ナイフの行方
 
Kabuka Bouraku [2014]
株価暴落
Zaizen Chiharu
Kekkon Shinai [2012]
結婚しない
Higuchi Toru
KenjiEOnijima Heihachiro [2010]
検事・鬼島平八郎
 
Perfect Report [2010]
パーフェクトリポート
(ep. 1)
Gaiji Keisatsu [2009]
外事警察
Ariga Shotaro
RESCUE ~ Tokubetsukodo Kyujotai [2009]
特別高度救助隊
Serizawa Shinobu
Giragira [2008]
ギラギラ
 
Aibou 6 [2007]
相棒 6
(ep 1)
rinbukyoku [2006]
輪舞曲
Isaki Yoshihiko
Haru to Natsu/Haru e Natsu [2005]
ハルとナツ
 
G@me [2003]
Katsuragi Katsutoshi
葛城勝俊
Beginner [2003]
ビギナー
野佐木恍也教官
Rinjin wa hisoki warau [1999]
 
Yomigaeru kinro [1999]
蘇る金狼
 
Okane ga nai! [1994]
お金がない!
Himuro Kosuke
氷室浩介
Kimi ga mienai [1994]
 

Artiste Links (1)
Famous Personages in Japan
brief description on Ryo Ishibashi