jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Kikuchi Kinya 菊池均也 ( Kinya Kikuchi )

NameKikuchi Kinya
菊池均也





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (12)
Umi no Ue no Shinryojo [2013]
海の上の診療所
Okita Kazutoshi (ep. 6)
Doubles ~ Futari no Keiji [2013]
ダブルス ~ 二人の刑事
Otsuka Yuji (ep. 3)
Last Cinderella [2013]
ラスト シンデレラ
Hayakawa (ep. 5)
Omoni Naitemasu [2012]
主に泣いてます
Teacher Omori (ep. 7)
Zettai Reido [2010]
絶対零度
Miyama Akira (ep. 8-9)
CHANGE [2008]
(ep. 3, 9)
Zettai Kareshi [2008]
絶対彼氏
(ep. 2)
Jodan Janai! [2007]
冗談じゃない!
Fujiwara Takashi
Taikoki ~ Saru to Yobareta Otoko [2003]
太閤記 ~ サルと呼ばれた男
Saotome Yutakago
Boku no Ikiru Michi [2003]
僕の生きる道
Akai Sadao
赤井貞夫 (35)
Tsuhan-Man [2002]
Matsumoto Macho
Sora Kara Furu Ichioku no Hoshi [2002]
空から降る一億の星
Tanaka
田中