jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Kurashina Kana 倉科カナ ( Kana Kurashina )

NameKurashina Kana
倉科カナ
Age30
Star SignCapricorn
Birthday23 December 1987
Blood TypeO
Height158cm
Weight43kg
B/W/H89 / 58 / 87





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (21)
Ubai Ai, Fuyu [2017]
奪い愛、冬
Ikeuchi Hikaru
池内光
Cain to Abel [2016]
カインとアベル
Yahagi Azusa
矢作梓 (28)
Keiji 7-nin 2 [2016]
刑事7人 2
Mizuta Tamaki
水田環
Keiji 7-nin [2015]
刑事7人
Mizuta Tamaki
水田環 (28)
Dark Suit [2014]
ダークスーツ
 
First Class 2 [2014]
ファースト クラス 2
Suga Sakura
須賀さくら (26)
Suikyu Yankees [2014]
水球ヤンキース
Hisashi Tsuyoshi, Water polo section advisor
SMOKING GUN ~Ketteiteki Shoko~ [2014]
〜決定的証拠〜
Nagatomo Emily
Coffee-ya no Hitobito [2014]
珈琲屋の人々
Minamino Chika
Yorozu Uranaidokoro Onmyoya e Yokoso [2013]
よろず占い処_陰陽屋へようこそ
Tadano Michiko
Dinner [2013]
Tatsumi Saori
Hana no Zubora Meshi [2012]
花のズボラ飯
Komazawa Hana
Mou Ichido Kimi ni, Propose [2012]
もう一度君に、プロポーズ
Yoshiki Katsura
Watashi ga Renai Dekinai Riyuu [2011]
私が恋愛できない理由
 
Soredemo, Ikite Yuku [2011]
それでも、生きてゆく
Fujimura Mei
Namae o Nakushita Megami [2011]
名前をなくした女神
Shindo Mao
Sazae-san 2 [2010]
サザエさん 2
Isasaka Ukie
Mother [2010]
Suzuhara Kaho
Welkame [2009]
ウェルかめ
Hamamoto Nami
Eriito yankii Saburo [2007]
エリートヤンキー三郎
Asai Haruna
Jigoku Shoujo [2006]
地獄少女
 

Artiste Links (1)
SMA Entertainment
Talent Agency


Users who voted for this artiste (1)
1. xploring