jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Takeda Kohei 武田航平 ( Kohei Takeda )

NameTakeda Kohei
武田航平
Age34
Star SignCapricorn
Birthday14 January 1986
Blood TypeA
Height175cm





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (7)
Hoteru Konsheruju [2015]
ホテルコンシェルジュ
Tango Yudai
丹後悠大 (29)
Doubles ~ Futari no Keiji [2013]
ダブルス ~ 二人の刑事
Sonobe Masao (ep. 6)
W no Higeki [2012]
Wの悲劇
Watsuji Takuo
Koko ga Uwasa no El Palacio [2011]
ここが噂のエル・パラシオ
El Palacio
Inu o Kau to Iu Koto [2011]
犬を飼うということ
Kawashima Hideki
Welkame [2009]
ウェルかめ
 
Tadashii Ouji no Tsukurikata [2008]
正しい王子のつくり方
Noda Hayato