jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Kokusho Sayuri 国生さゆり ( Sayuri Kokusho )

NameKokusho Sayuri
国生さゆり





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (18)
Beautiful Rain [2012]
ビューティフルレイン
Arai Haruko
Jotei Kaoruko [2010]
女帝 薫子
Hideko Mama
Maid Deka [2009]
メイド刑事
Okuma Kiwako (ep. 11)
Konkatsu Rikatsu [2009]
コンカツ・リカツ
 
Shin Kyoto Meikyu Annai [2008]
新・京都迷宮案内
曽ヶ端渚
Jajji [2007]
ジャッジ
Hira Masaaki
Shigeshoshi [2007]
死化粧師
Koyuki Shoko
Shin Kyoto Meikyu Annai 8 [2006]
新・京都迷宮案内 8
曽ヶ端渚
Designer [2005]
デザイナー
Ootori Reika
鳳麗香
Engine [2005]
エンジン
Harumi's Mother
Itoshiki mono e [2003]
愛しき者へ
Matsuzono Kaoru
松園 薫 (42)
Manten [2002]
まんてん
 
Koi no kamisama [2000]
恋の神様
 
Happy mania [1998]
ハッピーマニア
 
Koi wa aserazu [1998]
恋はあせらず
 
Kindaichi shonen no jikenbo 2 [1996]
金田一少年の事件簿 2
 
Shabon dama [1991]
 
Kisu yori kantan [1987]
キスより簡単