jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Aikawa Sho 哀川翔 ( Sho Aikawa )

NameAikawa Sho
哀川翔





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (13)
Teddy Go! [2015]
テディ・ゴー!
Kuma / Amano Yasuo
天野康男 (55)
Kagi no Kakatta Heya [2012]
鍵のかかった部屋
Nonogaki Jiro (ep. 9)
The Quiz Show 2 [2009]
ザ・クイズショウ 2
Ando Kosuke (ep. 1)
Monster Parent [2008]
モンスターペアレント
(ep 4)
Kurosagi [2006]
クロサギ
Kashima Masaru
HAPPY [2006]
k
Tokyo Wankei [2004]
東京湾景
大杉健
Yoomigaeri [2003]
黄泉がえり
Shuhei
しゅ平
Boku ga chikyuu o sukuu [2002]
ぼくが地球を救う
 
Out ~ tsumatachi no hanzai [1999]
OUT ~妻たちの犯罪~
十文字彬 (34)
Shinkansen monogatari '93 natsu [1993]
 
Shabon dama [1991]
 
Dragonfly [1988]
とんぼ