jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2019   Summer 2019   Fall 2019   Winter 2020  
Arimori Narimi 有森也実 ( Narimi Arimori )

NameArimori Narimi
有森也実
Age53
Star SignSagittarius
Birthday10 December 1967
Blood TypeO





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (7)
Minami-kun no Koibito [2015]
南くんの恋人
Minami Noboru
南笑子
Akutou [2012]
悪党
 
Gegege no Nyobo [2010]
ゲゲゲの女房
Uno Teruko
Saikou no kataomoi [1995]
最高の片想い
 
Women Don't Live for Men [1993]
都合のいい女
 
Jealousy [1993]
ジェラシー
 
Tokyo Love Story [1991]
東京ラブストーリー
Sekiguchi Satomi