jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Arisaka Kurume 有坂来瞳 ( Kurume Arisaka )

NameArisaka Kurume
有坂来瞳
Age40
Star SignVirgo
Birthday21 September 1979
Blood TypeO





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (11)
Arakawa Under the Bridge [2011]
荒川アンダーザ ブリッジ
Jacqueline
Jotei Kaoruko [2010]
女帝 薫子
Shinobu
Naka nai to Kimeta Hi [2010]
泣かないと決めた日
Shiraishi Kyoko
LOVE GAME [2009]
Kaneda Ayaka (ep. 13)
Unfair [2006]
アンフェア
Hashino Miki
Kyohansha [2003]
共犯者
 
OL Zenidou [2003]
OL銭道
 
2001 no otoko un [2001]
2001年のおとこ運
広瀬菜々 (20)
Tengoku no kiss [1999]
 
Shumatsukon [1999]
週末婚
 
Garasu no kamen 2 [1998]
ガラスの仮面 2