jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Ashina Sei 芦名星 ( Sei Ashina )

NameAshina Sei
芦名星
Age36
Star SignScorpio
Birthday22 November 1983
Blood TypeO
Height165cm





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (24)
Cecile no Mokuromi [2017]
セシルのもくろみ
手島レイナ
Futagashira 2 [2016]
ふたがしら 2
Ogin
お銀
Specialist [2016]
スペシャリスト
Matsubara Yuiko
松原唯子
Futagashira [2015]
ふたがしら
Ogin
お銀
Tenno no Ryoriban [2015]
天皇の料理番
Kayano
吉原の女郎・茅野
Renai Jidai [2015]
恋愛時代
Oda Tamiko
織田多実子
ST 2 ~ Aka to Shiro no Sosa File [2014]
赤と白の捜査ファイル
Yuki Midori
Nobunaga no Chef 2 [2014]
信長のシェフ 2
Kaede
Kyumei Byoto 24 Ji 5 [2013]
救命病棟24時 5
 
Nobunaga no Chef [2013]
信長のシェフ
Kaede
Yae no Sakura [2013]
八重の桜
Jinbo Yukiko (Aizu Women)
Somato Kabushiki Gaisha [2012]
走馬灯株式会社
Kurose Yuka
Cleopatra na Onnatachi [2012]
クレオパトラな女たち
Hoshida Miwa
Kaitakushatachi [2012]
開拓者たち
Konno Umeko
Sengyou Shufu Tantei ~Watashi wa Shadow [2011]
専業主婦探偵〜私はシャドウ
 
Bara Iro no Seisen [2011]
バラ色の聖戦
 
Bloody Monday 2 [2010]
ブラッディ・マンデイ-シーズン2-
Minami Kaoru
南海かおる
Untouchable [2009]
アンタッチャブル
Makise Misuzu
Saru Lock [2009]
猿ロック
Mizuhara Ritsuko
Giragira [2008]
ギラギラ
 
Bloody Monday [2008]
ブラッディ・マンデイ
Minami Kaoru
Swan no Baka [2007]
スワンの馬鹿
Kazuki Ayana
Tsubasa no Oreta Tenshitachi 2 [2007]
翼の折れた天使たち
(Episode 4)
Stand UP!! [2003]
Uehara Mio

Users who voted for this artiste (2)
1. mmcmx
So beautiful in Silk, hope she gets more roles in her homeland.
2. shinjitsu