jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Fujimoto Takahiro 藤本隆宏 ( Takahiro Fujimoto )

NameFujimoto Takahiro
藤本隆宏
Age48
Star SignLeo
Birthday21 July 1970
Height183cm





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (8)
Suisho no Kodou ~ Satsujin Bunsekihan [2016]
水晶の鼓動 ~ 殺人分析班
 
99.9 Keiji Senmon Bengoshi [2016]
99.9 刑事専門弁護士
Shiga Makoto
志賀誠 (46)
Sanada Maru [2016]
真田丸
Hotta Sakube
堀田作兵衛
Ichiro [2015]
一路
Sakuma Kanjyuro
佐久間勘十郎
Kazokugari [2014]
家族狩り
Ono Kotaro
Glass no Ie [2013]
ガラスの家
Shibusawa Kazunari
Taira no Kiyomori [2012]
平清盛
Itou Tadakiyo
JIN 2 [2011]
Saigo Takamori