jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Fukaura Kanako 深浦加奈子 ( Kanako Fukaura )

NameFukaura Kanako
深浦加奈子
Age48
Star SignAries
Birthday04 April 1960
Passed away on25 August 2008
Blood TypeA





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (24)
Yottsu no Uso [2008]
四つの嘘
 
Nobuta wo Produce [2005]
野ブタ。をプロデュース
Kiritani Nobuko
桐谷伸子
Kyumei Byoto 24 Ji 3 [2005]
救命病棟24時 3
河原崎美江子 (45)
Rasuto Purezento [2004]
ラストプレゼント 〜娘と生きる最後の夏〜
高幡真子 (40)
Shin Kasouken no Onna [2004]
新・科捜研の女
 
Bijo ka Yajuu [2003]
美女か野獣
Akiyama Fujiko
秋山富士子
Kasouken no Onna 4 [2002]
科捜研の女 4
 
Watashi no Aozora 2002 [2002]
私の青空2002
利根川千代子
Trick 2 [2002]
トリック2
Haryuu Takako (epi 8+9)
Zoku Heisei Meoto Jawan [2002]
続・平成夫婦茶碗
 
Kasouken no Onna 3 [2001]
科捜研の女 3
 
Joshiana [2001]
女子アナ
 
Hensyuo / Henshuu ou [2000]
 
Okuman chouja to kekkon suru houhou [2000]
億万長者と結婚する方法
 
Watashi no Aozora [2000]
私の青空
 
Tenshi no oshigoto [1999]
天使のお仕事
 
Change! [1998]
チェンジ!
 
Umi made go fun [1998]
海まで5分
 
Kare [1997]
 
Hideyoshi [1996]
秀吉
 
Chonan no yome 2 ~ jikka tengoku [1995]
長男の嫁2 実家天国
 
Watashi no unmei [1994]
私の運命
 
Ienaki ko 1 [1994]
家なき子
一条鶴子
Sweet Home [1994]
スウィート・ホーム/甜蜜家庭
Yoshinaga Sanae

Users who voted for this artiste (1)
1. bababui
A real talent in a sea of mediocraties.