jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Handa Kento 半田健人 ( Kento Handa )

NameHanda Kento
半田健人





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (6)
Shichinin no Onna Bengoshi 2 [2008]
7人の女弁護士 2
(ep. 1)
Sakurasho no Onnatachi [2007]
さくら署の女たち
 
sengoku Jieitai [2006]
戦国自衛隊〜関ケ原の戦い〜
 
Hana Yori Dango [2005]
花より男子
 
Ai no Sorea [2004]
愛のソレア
田所洋一
Shin Kasouken no Onna [2004]
新・科捜研の女