jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Harumi Shiho 春海四方 ( Shiho Harumi )

NameHarumi Shiho
春海四方





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (9)
Arechi no Koi [2016]
荒地の恋
Hiyoshi Toyoichiro
日吉豊一郎
Wakaretara Suki na Hito [2015]
別れたら好きな人
Torikai (Ep12-14)
鳥飼
Kasuka na Kanojo [2013]
幽かな彼女
Hino Toru
Kekkon Shinai [2012]
結婚しない
Tanaka Suguru
Propose Kyodai [2011]
プロポーズ兄弟
Department head Kobayashi (Story 2)
Nagareboshi [2010]
流れ星
customer (ep. 1)
LIAR GAME 2 [2009]
ライアーゲーム 2
Yasukawa Norihiko
33pun Tantei [2008]
33分探偵
Kijima (ep. 2)
Code Blue: Doctor Heli Kinkyu Kyumei [2008]
コード・ブルー
Shimada Yoji (ep. 3)