jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Hayashi Yasufumi 林泰文 ( Yasufumi Hayashi )

NameHayashi Yasufumi
林泰文





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (15)
Tenno no Ryoriban [2015]
天皇の料理番
黒川 (大膳寮洋食部・厨司)
Kasuka na Kanojo [2013]
幽かな彼女
Kubouchi Mitsuru
Dirty Mama! [2012]
ダーティ・ママ!
 
JIN 2 [2011]
Kusaka Genzui (ep. 1)
Shinsengumi Keppuroku (2011) [2011]
新選組血風録
Matsudaira Katamori
Magerarenai Onna [2010]
曲げられない女
Ogiwara Yoshinori
JIN [2009]
JIN-仁-
Kusaka Genzui (ep. 9-10)
MR. BRAIN [2009]
Iwabuchi Kiyoshi
Puzzle [2008]
パズル
Ichikawa Kitao (ep. 9)
Ashita no Kita Yoshio [2008]
あしたの、喜多善男
Heita's brother (ep. 2)
Aibou 5 [2006]
相棒 5
 
Akai Kiseki [2006]
赤い奇跡
Nishikawa Akira
Rasuto Purezento [2004]
ラストプレゼント 〜娘と生きる最後の夏〜
平木昇 (31)
Sora Kara Furu Ichioku no Hoshi [2002]
空から降る一億の星
Mizoguchi
溝口
Kira kira hikaru [1998]
きらきらひかる/法醫物語
Ayanokouji Makoto
綾小路真