jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Henmi Emiri 辺見えみり ( Emiri Henmi )

NameHenmi Emiri
辺見えみり
Age43
Star SignSagittarius
Birthday16 December 1976
Blood TypeB
Height166cm
Weight42kg
B/W/H85 / 58 / 87





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (6)
sengoku Jieitai [2006]
戦国自衛隊〜関ケ原の戦い〜
 
Aatantei jimusho [2004]
ああ探偵事務所
Morino Izumi
森野泉
Haru Ranman [2002]
春ランマン
Iijima Rinko
飯倉倫子 (25)
Bubble [2001]
バブル
 
Koi no katamichi kippu [1997]
 
Nikushimi ni hohoende [1993]