jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Hira Mikijiro 平幹二朗 ( Mikijiro Hira )

NameHira Mikijiro
平幹二朗





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (12)
Cain to Abel [2016]
カインとアベル
高田宗一郎 (82)
Seirei no Moribito [2016]
精霊の守り人
Master Star Diviner
聖導師
Risuku no Kamisama [2015]
リスクの神様
Tendo Tokuma
天童徳馬 (75)
Peter no Soretsu [2014]
ペテロの葬列
Imada Yoshichika, Chairman of Imada Business Group, Nahoko's father
Namonaki Doku [2013]
名もなき毒
Imada Yoshichika
Onmitsu Happyaku Yachou [2011]
隠密八百八町
 
Danso no Reijin [2008]
男装の麗人
Kawashima Naniwa
Atsu-Hime [2008]
篤姫
Zusho Hirosato
Kemonomichi [2006]
けものみち
鬼頭洪太 (72)
Semishigure [2004]
蝉しぐれ
里村左内
Hojo Tokimune [2001]
北条時宗
Hojo Shigetoki
Nobunaga [1992]
信長
Kano Zuiten