jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Ikezu Shoko 池津祥子 ( Shoko Ikezu )

NameIkezu Shoko
池津祥子
Age50
Star SignScorpio
Birthday04 November 1969





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (11)
Hoteru Konsheruju [2015]
ホテルコンシェルジュ
Sawatari Misaki
沢渡美咲 (45)
Kokoro ga Pokitto ne [2015]
心がポキッとね
Shoji Kayoko
庄司加代子
Dinner [2013]
Ohtsuka Yayoi
Himitsu [2010]
秘密
Yoshimoto Kazuko
Osen [2008]
おせん
Momose Haru (ep. 7)
Puzzle [2008]
パズル
Amano Hoshiko (ep. 2)
Camouflage ~ Aoi Yu x Yottsu no Uso [2008]
カムフラージュ
Matsuko (chapter 3)
Mop Girl [2007]
モップガール
Kataoka Miki
Haikei, Chichiue-sama [2007]
拝啓、父上様
Kotoe
Onsen e Ikou 4 [2002]
温泉へ行こう4
Urayama Kiriko
浦山 桐子
Onsen e Ikou 3 [2002]
温泉へ行こう3
Urayama Kiriko
浦山 桐子